Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Steget före!
  0 0
 • 02/28/17--02:23: Av: Christopher
 • Den intressanta frågan blir då ju hur snittet på antalet sålda biljetter blir i år jämfört med förra året när man räknat bort antalet gratisbiljetter som delats ut? Personligen tycker jag inte att det är så konstigt att snittet gått neråt för oavsett om man vunnit eller förlorat så har där varit alldeles för många riktigt tråkiga matcher utan tempo, tacklingar och mål. Utvecklingen som svensk hockey tagit med all defensiv struktur där fokus ligger på att sänka motståndarnas fart i mittzon må vinna många matcher men man förlorar samtidigt besökare och med det pengar på det. Klubbarna kan prata hur mycket som helst om att arrangemangen runtomkring måste bli bättre men i slutändan är det ändå själva produkten som på något sätt måste göras mer attraktiv om man ska börja få marginalåskådarna till att gå på fler matcher per säsong. Släng som en bonus även in en bedrövlig domarkår som förstör matcher och en ligaledning som vill stänga ligan och ta bort all spänning neråt och på köpet så dödar man även allt intresse för alla lag som inte spelar i SHL.

  0 0
 • 02/28/17--02:44: Av: P
 • Jag tror nog att man får börja utgå från ett snitt mellan 6700 och 7700 i grundserien. det kommer nog inte att förändras inom överskådlig framtid. De extra pengarna C- More puttar in nästa år skall nog ses som en kompensation just för publik tappet dom åstadkommer. De har bra sändningar som du kan sitta och titta på en 50 - 60 tums tv, i din soffa, med valfri, billigare och godare dryck och mat. Behöver inte forcera väder och vind, hitta parkeringsplats och betala nästan en hundring för den. Man tänker nog till en början att man skaffar c-More för att kunna se bortamatcherna. Upptäcker hur bekvämt det är och börjar se några hemma matcher också. För en barnfamilj är det dessutom mycket billigare, ja föresten även om du bara är 2. Bekvämt och tidsbesparande är nyckelord i vilket servicekoncept som helst.i det avseendet kan MIF inget göra. Sedan finns där sådana som jag som älskar hockey och vill se det live. Som ser en 30 matcher live. Från försäsong ända in i kaklet. Jag tror inte det finns 8 - 9000 sådana som jag och där ligger problemet. Det fungerade förr när man visade en match per omgång eller om man köpte hem en bortamatch och fick se ett bildspel med stillbilder för att det var en så dålig sändning. Tekniken är inte alltid av godo framförallt inte för MIFs publiksiffra.

  0 0
 • 02/28/17--03:07: Av: Utini
 • Klockrent P!

  0 0
 • 02/28/17--08:21: Av: Fredrik
 • Håller helt med P. Tycker det blivit hutlösa priser i hockeyn. Ska jag gå med familjen på ett derby kostar det nästa 2000 spänn om jag vill ha hyfsade platser på långsidan. P-avgift och lite godis till ungarna så är det snabbt iväg mot 2500-3000. Att då välja ett Cmore Max för 500 kronor/månad är ett ganska lätt val.

  0 0
 • 02/28/17--10:10: Av: P
 • Jag vill bara förtydliga att priset var inte mitt huvudargument för att C-More tar publik från Arenan. Jag förstår dig fullständigt Fredrik. Jag har turen eller oturen beroende på hur man ser det att mina barn inte tycker att det är speciellt kul att gå på hockey. Men jag håller med Patrik när han säger att det inte är dyrt att gå på hockey. Inte när man tänker på kvaliteten på ligan. Om du skulle gå på en match i den tredje bästa ligan i fotboll, vad hade det kostat säkert 4 till 5 gånger så mycket. Har sett ett antal NHL matcher och där ligger de billigaste biljetterna på en 700 kronor och då sitter du precis under taket i en hörna. Men som sagt jag förstår dig. Övre plan är ett alternativ för en hundring per biljett, det är en lösning även om man kommer lite väl högt upp. Problemet är att skriver man en fördel/ nackdel lista så vinner C-More på alla punkter förutom att det inte är LIVE. Känslan att se matchen live eller all bekvämlighet står mot varandra. Det är MIFs dilemma att lösa det. Tror inte att det finns fler än max 3000 supporters som svarar Live utan att fundera. Där av är det tur/bra att C-More gör rätt för sig mot alla SHL klubbar.